Spela dagens quiz

Sätt dina kunskaper på prov och svara

Vad är QuizStone?

QuizStone är en webbplats med ett brett urval av frågor som utmanar användarnas kunskaper inom många olika kategorier. QuizStone startades år 2008 av en familj som brinner för frågesport och målgruppen är människor som delar just denna passion.

Varje fråga följs naturligtvis av ett korrekt svar, men även och inte minst en faktuell förklaring. Så även om du inte svarar rätt har du här chansen att lära dig något nytt.

Det finns över 20 olika kategorier som täcker det mesta. Vi är alltid öppna för nya idéer och förslag som bidrar till att QuizStone utvecklas i den riktning som användarna önskar. Det är också användarna som hjälper till att identifiera fel eller eliminera gamla, inaktuella frågor. Detta samarbete samt QuizStones egna kvalitetskontroller bibehåller relevans och kvalitet på quizzerna.

QuizStone är en frågesportsportal och inte ett uppslagsverk. Frågor och svars korrekthet bör behandlas med starka reservationer. Sök därför även information på annat håll.

Vi hoppas att quizzerna är tillräckligt svåra för att vara intressanta, men samtidigt tillräckligt lätta för att vara roliga. Ha kul när du quizzar och utmana gärna dina vänner via Facebook eller Twitter.

Med vänliga hälsningar,

QuizStone Team
Quiz och testa dina kunskaper