Sportquiz

Denna kategori innehåller frågor och svar om sport och fritid. Frågor om fritid, spel, sportgrenar, idrottare, sportevenemang och individuella sportprestationer.

Sport och Fritid

Fotbollsquiz: Spelare

Denna quiz är en frågesport specialiserad på fotbollsspelare! Du kommer få svara på frågor om berömda fotbollsspelares uppväxt, liv, klubbspel, stora ögonblick och mycket mer!

554
#fotbollsspelare
#sportochfritid

Spelquiz

Denna quiz är en frågesport om spel. Du kommer få svara på frågor om spelare, turneringar, brädspel, kortspel, regler och spelets historia.

37
#spel
#sportochfritid

Quiz om sport i övrigt

Denna quiz är en frågesport om mindre sportgrenar och idrott i allmänhet. Du kommer få svara på frågor om regler, discipliner, historia, mästerskap, turneringar, tävlingar och lite till.

59
#Övrigsport
#sportochfritid

Vintersportquiz

Denna quiz är en frågesport specialiserad på vintersport! Du kommer få svara på frågor om bandy, bob, curling, konståkning, snowboard, skridskoåkning och vintersportens historia.

14
#vintersport
#sportochfritid

Tennisquiz

Denna quiz är en frågesport specialiserad på tennis! Du kommer få svara på frågor om regler, spelare, tränare, mästerskap och annat spännande från tennissportens historia!

26
#tennis
#sportochfritid

Motorsporquiz

Denna quiz är en frågesport om motorsport! Du kommer få svara på frågor om motorsportens olika regler, berömda förare, bilsport, race, Formel 1, Le Man, Speedway, Rally, Motocross och motorsportens historia.

19
#motorsport
#sportochfritid

Volleybollquiz

Denna quiz är en frågesport specialiserad på volleyboll! Du kommer få svara på frågor om beachvolley, tränare, världsmästerskap, europamästerskap, turneringar och vollybollsportens historia!

6
#volleyboll
#sportochfritid

Handbollquiz

Denna quiz är en frågesport specialiserad på handboll! Du kommer få svara på frågor om tränare, världsmästerskap, europamästerskap, turneringar och handbollens historia!

13
#handboll
#sportochfritid

Klubbfotbollquiz

Denna quiz är en frågesport om klubbfotboll! Du kommer få svara på frågor om klubbar, tränare, turneringar, regler och fotbollens historia!

75
#klubbfotboll
#sportochfritid

Landslagsfotbollsquiz

Denna quiz är en frågesport specialiserad på landslagsfotboll! Du kommer få svara på frågor om tränare, världsmästerskap, europamästerskap, turneringar och fotbollens historia!

174
#landslagsfotboll
#sportochfritid

Pokerquiz

Denna quiz är en frågesport om poker! Du kommer få svara på frågor om kända pokerspelare, turneringar, regler och pokerspelets historia!

74
#poker
#sportochfritid

Golfquiz

Denna quiz är en frågesport specialiserad på golf! Du kommer få svara på frågor om kända golfspelare, tränare, utrustning, turneringar och stora händelser från golfens historia!

26
#golf
#sportochfritid

Cykelsportquiz

Denna quiz är en frågesport som är specialiserad på cykling! Du kommer få svara på frågor om professionella cykelryttare, lag, tränare, lopp, mästerskap och cykelsportens historia!

362
#cykelsport
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Fußball-Bundesliga (Tyskland)

Denna fotbollsquiz är en frågesport som är specialiserad på tyska Fußball-Bundesliga! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

50
#fußball-bundesliga
#sportochfritid

Fotbollsquiz: La Liga (Spanien)

Denna fotbollsquiz är en frågesport som är specialiserad på spanska La Liga! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

74
#laliga(spanien)
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Premier League (England)

Denna fotbollsquiz är en frågesport som är specialiserad på engelska Premier League! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

155
#premierleague(england)
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Serie A (Italien)

Denna fotbollsquiz är en frågesport som är specialiserad på italienska Serie A! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

55
#seriea(italien)
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Eredivisie (Nederländerna)

Denna fotbollsquiz är en frågesport som är specialiserad på nederländska Eredivisie! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

14
#eredivisie(nederländerna)
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Ligue 1 (Frankrike)

Denna quiz är en frågesport om Ligue 1 (Frankrike)! Du kommer få svara på frågor om klubbar, spelare, matchresultat och annat som är relaterat till detta ämne!

23
#ligue1(frankrike)
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Liga Portuguese

Denna quiz är en frågesport om Liga Portuguese! Du kommer få svara på frågor om klubbar, spelare, matchresultat och annat som är relaterat till detta ämne!

5
#ligaportuguese
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Liga Do Brasil

Denna fotbollsquiz är en frågesport som är specialiserad på Liga Do Brasil! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

7
#ligadobrasil
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Primera Liga (Argentina)

Denna fotbollsquiz är en frågesport som är specialiserad på Primera Liga (Argentina)! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

0
#primeraliga(argentina)
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Russian Premier League

Denna fotbollsquiz är en frågesport som är specialiserad på Russian Premier League! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

16
#russianpremierleague
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Scottish Premier League

Denna fotbollsquiz är en frågesport som är specialiserad på Scottish Premier League! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

1
#scottishpremierleague
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Major League Soccer (USA)

Denna quiz är en frågesport som är specialiserad på Major League Soccer (USA)! Du kommer få svara på frågor om både stora och små klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

1
#majorleaguesoccer(usa)
#sportochfritid

Fotbollsquiz: Nationella fotbollsligor

Denna quiz är en frågesport som är specialiserad på nationella fotbollsligor! Du kommer få svara på frågor om både stora och små nationella fotbollsligor, klubbar, spelare, resultat och annat som hör hit!

34
#nationellafotbollsligor
#sportochfritid

Sportquiz: Årtal

Denna quiz är en frågesport som är specialiserad på frågor om årtal för stora händelser inom sportvärlden!

46
#Årtal
#sportochfritid

Sportquiz: Lag

Denna quiz är en frågesport där du får svara på frågor om sportlag, lagsporter, lagturneringar och lagtävlingar.

Lag
67
#lag
#sportochfritid

Sportquiz: Nummer

Denna quiz är en frågesport om tal, årtal och annan konkret fakta inom sport.

37
#nummer
#sportochfritid

Sportquiz-skandaler

Denna quiz är en spännande frågesport specialiserad på alla möjliga olika typer av skandaler som utspelat sig i sportvärlden.

20
#skandaler
#sportochfritid

Sportquiz: Segrar

Denna quiz är en frågesport om både stora och små betydelsefulla segrar inom sportvärlden!

50
#segrar
#sportochfritid

Sportquiz: Tredje halvlek

Denna quiz är en frågesport om händelser och annat relaterat till sporten som utspelat sig utanför arenorna.

17
#tredjehalvlek
#sportochfritid

Sportquiz: Stora händelser

Denna quiz är en frågesport specialiserad på stora händelser inom sportvärlden!

18
#händelser
#sportochfritid

Sportquiz: Namn

Denna quiz är en frågesport som är specialiserad på sportlegender och andra stora namn inom sportvärlden!

145
#namn
#sportochfritid

Sportquiz: Fakta

Denna quiz är en frågesport som är specialiserad på frågor om sportfakta.

82
#fakta
#sportochfritid

Sportquiz

Denna quiz är en frågesport om sportvärlden! Du kommer få svara på frågor om allt möjligt som rör all världens vilt skilda sportgrenar!

12
#sport
#sportochfritid

Segelsportsquiz

Denna quiz handlar om segelsport! Du kommer få svara på frågor om allt möjligt från segelsportens värld.

8
#segelsport
#sportochfritid

Baseballquiz

Denna quiz är en frågesport om baseball! Du får svara på frågor om spelare, tränare, klubbar, mästerskap och baseballsportens historia.

6
#baseboll
#sportochfritid

Boxningsquiz

Denna quiz är en frågesport om boxning! Du får svara på frågor om professionella boxare, amatörboxare, tränare, legendariska matcher, världsmästerskap och boxningens historia.

15
#boxning
#sportochfritid

Ishockeyquiz

Denna quiz är en frågesport om ishockey! Du kommer få svara på frågor om ishockeyspelare, tränare, klubbar, landslag och ishockeyns historia.

16
#ishockey
#sportochfritid

Skidsportsquiz

Denna quiz är en frågesport om skidsport!. Du kommer få svara på frågor om bl.a. längdskidåkning, backhoppning, störtlopp, super-G, storslalom och slalom.

12
#skidsport
#sportochfritid

Quiz om amerikansk fotboll

Denna quiz är en frågesport om amerikansk fotboll! Du får svara på frågor om fotbollsklubbar, spelare, tränare och den amerikanska fotbollens historia.

5
#amerikanskfotboll
#sportochfritid

Vattensportsquiz

Denna quiz är en frågesport om vattensport. Du kommer få frågor om surfing, simning, vattenpolo, vattenskidor, segling, rodd och dykning.

4
#vattensport
#sportochfritid

Friidrottsquiz

Denna quiz är en frågesport om friidrott. Du kommer få frågor om kända friidrottare, friidrottsgrenar, stora och historiska händelser inom friidrotten och mycket annat relaterat till friidrottens värld!

8
#friidrott
#sportochfritid

Basketquiz

Denna quiz är en frågesport om basket, basketspelare, baskethistoria och annat intressant som är relaterat till detta ämne.

8
#basket
#sportochfritid

Fritidsquiz

Denna quiz är en frågesport om fritid och fritidsrelaterade ämnen.

3
#fritid
#sportochfritid

FA Cup

0
#facup
#sportochfritid

Senaste frågor

Sport och Fritid
2021-04-07

Hur högt är berget Dundret som ligger i Gällivare kommun?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2021-04-06

Vilken klubb har Torbjörn Nilsson INTE spelat för?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2021-01-04

Vilken sport är en bollsport?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2021-01-02

2012 gjorde Zlatan en bicakleta mot England från 30 meter. Vad hette målvakten i England?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2021-01-02

Vad brukar Juventus FC kallas?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2021-01-02

Till vilken klubb draftades Kobe Bryant 1996?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2021-01-02

Vem har gjort flest matcher i Manchester citys historia?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2021-01-02

Vilket land arrangerar fotbolls vm 2022?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2021-01-02

Hur många världscupsegrar har Ingemar Stenmark?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-12-20

Vem har i sina 303 officiella matcher gjort mest mål i fotbollens historia?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-12-08

Vem vann SM-guld i herrfotboll 2020?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-12-04

Vilka höll och vann FIFA världscupen år 1998?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-12-04

Under vilket årtionde hölls den första Copa America turneringen?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-12-04

Zidane van två Serie A league titlar med vilket team?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-11-10

Vilket land kommer Zlatan Ibrahimović ifrån?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-11-10

Malcolm MacDonald var en engelsk fotbollstjärna på 70-talet, som under en period spelade för Djurgården. Vad var hans smeknamn?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-30

Vart spelar IFK Göteborg sina hemmamatcher?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-30

Vem gjorde 4-4 målet mot Tyskland i den dramatiska vändningen i kvalspelet till världsmästerskapet i fotboll 2014?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-30

Vilken svensk har gjort flest mål i landslaget?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-30

Swedish Open i tennis spelas på vilken ort?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-30

Vad heter Kalmar FF nuvarande hemmaarena?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-27

Vem är en känd svensk golfspelare?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-27

Vilket lands fotbollslandslag spelar i gult och grönt?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-27

På vilken gata i Stockholm växte Lennart "Nacka" Skoglund upp?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-27

Vad är ett så kallat lappkast?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-27

Vilket djur används i sporten agility?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-26

Vad står förkortningen GAIS för?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-10-01

Vem är den enda målvakten någonsin att vinna Ballon d'Or?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-09-02

När vann Skellefteå SM-guld i ishockey?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-09-02

Vilket lag vann SM guld i SHL år 2016?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-09-01

Vad heter Uppsalalaget som gick upp i allsvenskan år 2016?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-09-01

Vilken av dessa fotbollsspelare är inte svensk?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-09-01

Vilket lag van Premier League i fotboll 2015/16?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Hur många SM-guld har Hammarby IF inom fotboll?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Hur många Champions League titlar har Liverpool FC?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Vad har Lionel Messi för sjukdom?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Crossfit har blivit ett riktigt populärt träningssätt. Vad heter grundaren av CrossFit?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

På vilken position brukar Lionel Messi spela?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Vilken spansk stad kommer La Liga-laget Osasuna från?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Vilken spansk klubb har Estadio José Zorrilla som hemmaarena?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Vad heter den näst största fotbollsklubben från staden Valencia?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Vad heter sporten då man bruker skridskor med taggar?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Vad heter hästens barn?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-31

Vilken av dessa har spelat för Juventus F.C.?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-21

När började Lionel Messi spela fotboll?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-21

Vilken spelare gick till Juventus F.C. 2019?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-21

Vilken Premier League spelare har fått flest månadens spelare priser?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-21

Vilken klubb tränade Jürgen Klopp innan han tog över Borussia Dortmund?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-21

Vilket land vann VM 2018 i fotboll?

By QUIZSTONE
Sport och Fritid
2020-08-21

Vilket lag spelade quarterbacken Tom Brady i 2000-20?

By QUIZSTONE