Julquiz

Den roligaste och juligaste underhållningen för december månad. Julquiz handlar om traditioner, TV och musik i en högtid som firas på många olika sätt världen över. Kan du vänta ända tills julafton? - Tjuvstarta här redan nu!

#julquiz

Sverige Quiz

Frågesport i historisk och nutida kunskap om Sverige. En quiz i allmänkunskap för dig som är intresserad av svensk historia, litteratur, sport osv.

#sverigequiz

Eurovision Song Contest Quiz

En quiz om världens allra största musikevenemang med historisk fakta och roliga detaljer om Eurovision Song Contest och Melodifestivalen från åren 1956-2014. Ett äkta fan vet naturligtvis redan allt, men kanske finns det en eller annan lucka i ditt "eurovisionvetande"?

#eurovisionsongcontestquiz

Justin Bieber Quiz

Är du en äkta Belieber? En quiz om Justin Beiber's liv och resa till världstoppen. Frågor och förklaringar i allt från musik och TV till skvaller. Detta är en quiz endast för de verkliga Justin Bieber fansen!

#justinbieberquiz

Kändisquiz

#kändisquiz

Barnquiz

Frågesport i nyttig kunskap för små och stora barn. En kunskapsquiz för barn i åldern 7-13 år. Du får frågor och lärorika förklaringar i allt från ämnen som språk, politik och historia till geografi, vetenskap och biologi.

#barnquiz

Spot the Tune

#spotthetune

Danmark-Quiz

Denna quiz testar dig i historisk och nutida kunskap om Danmark. Danmark-Quizen innehåller frågor om dansk historia, litteratur, sport och mycket mer.

#danmark-quiz

Fotbollsquiz

Denna fotbollsquiz innehåller frågor om fotboll i allmänhet. Quizza och testa dina fotbollskunskaper med frågor om fotbollsspelare, klubbar, landslag, VM, EM, organisationer mm.

#fotbollsquiz

Fotbolls-VM

Denna quiz innehåller frågor som är relaterade till VM i fotboll. Quizzen testar dina kunskaper i allt från fotbollsspelare, landslag, sponsorer och organisationer.

#fotbolls-vm

Tour de France-Quiz

Denna Tour de France-Quiz är specifikt riktad till cykelentusiaster och innehåller frågor om svenska och utländska cyklister, lag samt Tour de France's historia.

#tourdefrance-quiz

Pokerquiz

Pokerquizzen testar dina kunskaper i poker. Här får du svara på frågor om pokerspel, pokerregler, pokerspelare, organisationer, pokerföretag, pokerturneringar och mycket mer.

#pokerquiz

Kungliga Quizzen

Denna quiz handlar om alla världens kungahus. Du kommer att få svara på frågor om kungliga bröllop, släktband, kungliga traditioner och annat tissel tassel.

#kungligaquizzen

Fiktiva Karaktärer

Denna quiz innehåller frågor om fiktiva karaktärer från sagor, legender, filmer och litteratur. Testa dig själv i allt från Kalle Anka, Stålmannen och Hulken till karaktärerna i HC Andersen's och Bröderna Grimm's äventyr.

#fiktivakaraktärer

Rolig Fakta

Denna quiz innehåller sån där rolig och underhållande fakta som man helst inte vill vara utan.

#roligfakta

Michael Jackson-Quiz

Hoppas du har din coolaste moonwalk redo för i denna quiz är Kungen av pop tillbaka! I quizzen får du följa med på en resa som tar dig igenom både goda och svåra tider i Jacksons karriär och liv.

#michaeljackson-quiz

Friends-Quiz

F.R.I.E.N.D.S.-Quizzen handlar inte om dina vänner, utan om allas våra vänner från 90-talets mest populära TV-serie. Vänner-Quizzen tar dig med tillbaka till serien och bjuder på både frågor och rolig fakta om karaktärerna, skådespelarna och själva serien.

#friends-quiz

Norge Quiz

Denna quiz testar dig på både historisk och nutida kunskap om Norge. Quizzen innehåller frågor om allt mellan himmel och jord inom norsk historia, litteratur, sport, mm.

#norgequiz

Pingst-Quiz

Vad är egentligen pingst och varför firar vi den? Dessa frågor och mycket mer får du svar på i denna Pingst-Quiz. Quizzen innehåller bl.a. frågor om pingstens traditioner och historia.

#pingst-quiz

Flora & Fauna-Quiz

Denna quiz handlar om biologisk mångfald. Testa dina kunskaper om detta skiftande och sårbara ekosystem som vi människor delar med tusentals andra arter, växter och svampar.

#flora&fauna-quiz

Historiska Frihetskämpar

Frihetskämpen är på en och samma gång både hjälte och terrorist - allt beroende på politiska åsikter och synpunkter. Denna quiz handlar om historiens frihetskämpar. Är du redo för en Quiz-kamp om frihet?

#historiskafrihetskämpar

Champions League Quiz

Denna quiz handlar om UEFA Champions League och sätter din kunskap inom just detta ämne på prov! Är du redo till att sparka i gång en fartfylld fotbollsquiz?

#championsleaguequiz

Homosexuella Hjältar

Denna quiz handlar om homosexuella hjältar genom tiderna. Dina kunskaper kommer att testas med frågor om berömda homosexuella eller bisexuella män och kvinnor. Är du redo att ge dig in i quizzen?

#homosexuellahjältar

Årets Quiz 2013

Vi har valt ut 2013-års absolut viktigaste och största händelser och årsdagar och sammanställt dem i en härligt fartfylld quiz. Vad minns du från det gångna året?

#Åretsquiz2013

One Direction Quiz

#onedirectionquiz